• No product in the cart.

Zaščitite se pred sevanjem mobilnih naprav!

Več kot 98% uporabnikov je ocenilo izdelke Lotussafe z ⭐⭐⭐⭐⭐

30-dnevno vračilo blaga – BREZ SKRBI!

ALI STE VEDELI: Mobilne naprave po novi analizi uporabljamo v povprečju 13 ur na dan, zaradi česar so naša telesa izpostavljena sevanju več kot 100 milijonkrat bolj kot pred 50 leti?

ZATO SMO RAZVILI LOTUS SAFE BLAZINO – kot edinstveno zaščito pred radiofrekvenčnim elektromagnetnim (RF EM) sevanjem, ki ščiti pred sevanjem pri samem izvoru – ob stiku naprave s telesom.

Preprečite škodljivo prehajanje sevanja v vaše telo in se zaščitite pred številnimi negativnimi posledicami. Prilagodite uporabo vaših naprav na zdravju in telesu bolj prijazen in varen način.

30-dnevno vračilo blaga – BREZ SKRBI!

Predstavljeno v ...

  • NEODVISNO TESTIRANO IN PREVERJENO – Učinkovitost pri zmanjšanju sevanja je bila potrjena in kar se da natančno testirana v Sloveniji.
  • VEČ KOT TISOČ UPORABNIKOV iz Slovenije in tujine že z zadovoljstvom uporablja izdelke Lotussafe.
  • ŠČITI PRED SEVANJEM MOBILNIH NAPRAV – Mednje sodijo pametni telefoni, tablice, prenosniki in podobno.
  • ENOSTAVNA UPORABA – Blazino enostavno namestite pod napravo, ki jo uporabljate in blazina vas bo takoj zaščitila.
  • POMAGA PRI NEŽELENIH UČINKIH UPORABE MOBILNIH NAPRAV – Se sprašujete kako škodljivo je sevanje mobilnih naprav? RF EM SEVANJE je po klasifikaciji WHO (Svetovne zdravstvene organizacije) umeščeno v kategorijo 2B kot potencialno kancerogeno (lahko povzroči številne nevrološke in degeneracijske bolezni  pri otrocih in odraslih kot tudi različne oblike kancerogenih/rakotvornih obolenj). Zaščitna blazina Lotussafe je najbolj učinkovita zaščita pred tovrstnimi boleznimi, saj penetracijo sevanja pri samem viru prepreči mehansko in do 99,97%.

30-dnevno vračilo blaga – BREZ SKRBI!

  • IZDELANO ROČNO IZ NAJBOLJ KAKOVOSTNIH MATERIALOV V SLOVENIJI – Blazino z dvojnim notranjih slojem iz NI/CU zaščitne tkanine proti RF EM sevanju smo razvili v Sloveniji. Izdelujejo jo lokalne šivilje iz najbolj kakovostnih materialov, ki poskrbijo tudi, da je izdelek narejen natančno. LOTUS SAFE blazina bo z vami ostala dolgo časa.
  • 30-DNEVNO VRAČILO BLAGA – Če z izdelkom iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, vam brez zapletov vrnemo denar. Tako preprosto je!

30-dnevno vračilo blaga – BREZ SKRBI!

Zakaj uporabniki cenijo naše izdelke...

⭐⭐⭐⭐⭐
Mojca P.

Izdelek redno uporabljamo, no predvsem jaz, saj sem noseča. Vesela sem, da sem našla izdelek, ki izboljšuje kvaliteto življenja in me varuje pred sevanjem. Zelo me je presenetila hitra odprema in dostava! Hvala in srečno! Lp

⭐⭐⭐⭐⭐
Darko M.

Super poslovna ideja!!! Super izdelki!! Dandanes smo skoraj vsi zelo izpostavljeni sevanju, zato so vaši izdelki res nekaj, kar bi moral uporabljati vsak … Odkar imam telefon ponoči v lotus safe boxu, veliko bolje spim.

⭐⭐⭐⭐⭐
Jasmina K.

Vesela sem, da imamo te izdelke po dostopnih cenah v Slo. Hvala za to kar delate. V bistvu sem bila prijetno presenečena, ker ima blazina tudi prijeten vonj po sivki.”

Zaščitite se pred sevanjem mobilnih naprav

4 x LOTUS SAFE BLAZINA

Družinski paket