• No product in the cart.
Graf-s-tekstom

Merili smo inteziteto EM RF sevanja ob naprave s telesom. Za meritve smo uporabili profesionalno merilno napravo (SPECTRAN ANALYSER HF-6080) med enominutnim ogledom videa na Youtubu.


Brez LOTUS SAFE zaščitne blazine

Izvedene meritve so pokazale, da se povprečno EM RF sevanje, ki ga oddaja mobilni telefon, giblje v območju moči med 60 – 200 μW / m2. Visoke radijske frekvence pa v posameznih skokih dosegajo tudi več kot 2.000 X višje vrednosti moči sevanja od povprečno izmerjenih (tudi do 170mW/m2 oz. 170.000 μW/m2).


Z Lotus safe zaščitno blazino

Med našo merilno napravo in mobilno napravo smo namestili LOTUS SAFE zaščitno blazino.  Z uporabo LOTUS SAFE blazine so se povprečne izmerjene vrednosti EM RF sevanja v nespremenjenih pogojih zmanjšale na 2-8 μw/m2.


Uporaba naše blazine dokazano za več kot 90% zmanjšuje EM RF sevanja in s tem penetracijo sevanja v tiste dele telesa, ki jih z blazino zaščitimo.


EM RF sevanje je glede na večino preučenih neodvisnih analiz najbolj intenzivno in bolj nevarno prav takrat, ko je naprava v neposrednem stiku s telesom ali je v njegovi neposredni bližini. Zavedamo se, da se moderni tehnologiji ne moremo izogniti, lahko pa vsaj omilimo njene škodljive učinke na naše telo. Če želite še naprej nemoteno uporabljati vašo priljubljeno elektronsko napravo (brskanje po spletu, igranje iger, poslušanje glasbe, gledanje videoposnetkov …), boste z našo zaščitno blazino LOTUS SAFE za več kot 90% zmanjšali škodljivo EM RF sevanje, ki ga vaše naprave oddajajo v vaše telo.

Share this post

Leave your thought here